O nama

Dobrodošli u Buljaricu, mjesto predivne plaže, odmora i zabave!

Plaže

Plaža Buljarica se nalazi na 2 kilometra udaljenosti od Petrovca u pravcu Bara, dužine je oko 2400 metara. Ova plaža je druga po veličini na crnogorskom primorju ( posle Ulcinjske ) , a najveća u budvanskoj rivijeri.Najbliža plaža je plaža Lučice na samo 1,5 km udaljenosti

Uz plažu se nalazi nekoliko restorana i kafića kao i auto kamp. Jedan deo plaže je pjeskovit ( desna strana bliže Petrovcu ), dok je ostatak sa sitnim kamenjem. Ovo je idealno mjesto ukoliko želite da izbjegnete velike gužve u sredini turističke sezone jer, iako je plaža odlično posjećena, ne morate brinuti gdje ćete postaviti suncobran.

Do plaže se može doci automobilom, čamcem ili šetnjom pješačkom stazom preko brda od plaže Lučice. Lučice je jedna od najljepših pjeskovitih plaža na crnogorskoj obali. Dužine je oko 220 metara, a nalazi se odmah pored Petrovca. Smještena je u uvali i okružena borovom šumom. Do nje se može doći pješke, automobilom ili taksi brodićima odnosno čamcima.

 

 

Najveća plaža u Petrovcu je gradska pješčana plaža Petrovac dužine oko 600 metara, crvenkaste boje pijeska, jedna od najposjećenijih plaža na Budvanskoj rivijeri sa bogatim plažnim sadržajem. U njenoj blizini se nalaze mnogobrojni plažni barovi i hoteli.

 

Uz plažu se nalazi nekoliko kafića i restorana, a na samoj plaži je plažni bar. Polovina je u sezoni zakupljena, i na tom delu plaze su postavljeni suncobrani od trske i ležaljke za iznajmljivanje, dok je preostali dio slobodan.

Na samom kraju se nalazi vodeni tobogan i igralište u borovoj šumi, idealno za djecu.
Iako je priroda koja se nalazi iza netaknuta, plaža Lučice ima veliki broj posjetilaca. Bez mnogo muzike i buke, predstavlja pravo mjesto za porodični boravak i odmor.

Sutomorska plaža

Aapartmani Tadić

U vrtu se nalazi roštilj za gurmanske momente uz morsko-planinski vazduh.

Mi smo samo 2 km udaljeni od centra Petrovca, gdje možete naći fantastične riblje restorane sa domaćom kuhinjom.

Destinacije

Naša lokacija je idealna ako želite osetiti mir, tišinu, potpuni odmor i relaksaciju. Vila je udaljena 1300 m od plaže, u divnom prirodnom ambijentu, okružena hladovinom i drvećem.

Svaki automobil ima besplatan parking u velikom hladu garaže. Ukoliko želite da posjetite obližnja mjesta,tu su Petrovac(2km),Sutomore (12km),Bar (20km),Budva (20km),Nacionalni park Skadarsko jezero (36km).

skadarsko_jezero2skadarsko_jezero